info@fmpartners.be
0032-(0)89.463511

Uw Financiële Meerwaarde

Kernwoorden
SERVICE
Humor en Fun
Innovatie en efficiency
Open minded
Waarde en ethiek
Vriendelijk
De belangrijkste zaken voor mij zijn eerlijkheid en relativeringsvermogen. Eerlijk zijn in wat je biedt, doet en zegt en daarnaast dit weten te relativeren om sereen te kunnen blijven. Eerlijk zijn voor mij is mijn vakkennis up-to-date te houden, mijn ervaringen ten goede te laten komen aan alle klanten, het best mogelijk scenario voor de bedrijfsvoering van onze klanten uit te stippelen, transparantie in de tarieven en hoe die tot stand komen, en eerlijk zijn naar mijzelf toe, mijn eigen grenzen aangeven. Dit alles komt voort uit levenservaring en ook ervaring in het runnen en leiden van zakelijk activiteiten.

Relativeren is voor mij weten dat het goed komt. Ik heb nu al zoveel zaken gezien en meegemaakt, maar vooral ook opgelost, dat ik vooral volhou en doorga. Ik wilde bijna zeggen, mijn hoofd koel hou, maar daarvoor ben ik te gepassioneerd. Meestal zorgt die passie voor veel gedrevenheid, oplossingsgerichtheid en energie. Soms kan ik ook echter briesen als een leeuw, vooral als ik onrecht tegen kom, daar hou ik niet van. 

Ik vind, respect moet er zijn voor iedereen die hard werkt, professioneel en serieus bezig is en verantwoordelijkheid toont. Met deze mensen ga ik graag een zakelijke relatie aan en die kunnen op mij bouwen.

Tevens wil ik ook nog aanstippen dat communicatie triviaal is, als dat er niet is, houdt alles op, zo simpel is het.